Emberhúst szolgáltak fel egy étteremben

2014. február 20., csütörtök in , , by

A rendőrség a razzia során 11 embert, köztük az étterem tulajdonosát letartóztatta. Az étterem átkutatásakor pedig AK-47-es gépfegyvereket és hozzávaló töltényeket foglaltak le. Az egyik hűtőszekrényben ráadásul két darab frissen levágott emberfejet találtak celofánba tekerve.




A helyiek körében rendkívül népszerű étterem a nigériai Ontishában található egy szállodában, ahol rengetegen megfordulnak. A nigériai rendőrség azt mondta, hogy egy helyi lakos bejelentése után léptek akcióba. Az étteremben állítólag már régóta szolgáltak fel emberhúst a vendégek és a hatóságok tudta nélkül.

Egy helyi lelkész elmondta, hogy ő még az év elején tért be az étterembe, amikor tudomást szerzett arról, hogy 2 dollárért bőségtálat szolgálnak fel rengeteg hússal. Azt viszont nem sejtette, hogy emberhúst szolgálnak fel neki. Szerinte rendkívül elszomorító, ami történt és még mindig nem tudja felfogni, hogyan lehet ilyen mélyre süllyedni.

Egy neve elhallgatását kérő helyi viszont elmondta, hogy őt nem lepte meg a hír, mivel az étterem hátsó bejáratánál mindig is nagy volt a sürgésforgás, ahol rendszeresen bukkantak fel kétes kinézetű figurák.

Nigériából korábban több olyan hír is érkezett, hogy az elmaradottabb régiókban esetenként előfordul a kannibalizmus. Olyan viszont még nem volt példa, hogy egy étteremben szándékosan szolgáljanak fel emberhúst.

Megosztás

Emberhúst szolgáltak fel egy étteremben



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás