Döbbenet: Berki kivasaltatta a heréit !

2014. február 27., csütörtök in , , , by

A versenye előtti utolsó zsírbontásra érkezett orvosához, de a homlokát feltöltette, a golyóit pedig – nem, ez nem elírás – kivasaltatta Berki Krisztián. Ebben is ő akart lenni az első.


Elképesztő, hihetetlen, felfoghatatlan! Ilyen és ehhez hasonló jelzők jutnak csak az eszünkbe Berki Krisztián legutóbbi „akciója” kapcsán. Az Édes élet sztárja egy amerikai testépítő verseny miatt kereste fel az orvosát, a zsírbontást azonban homlokplasztika és egy intim beavatkozás is követte.
– Herevasalás? – kérdezett rá a dokinál Berki, amikor szóba került a férfizacskó simítása, de miután meggyőződött róla, hogy az adott készülékkel ez is megoldható, szinte azonnal ledobta a gatyáját. – Csináljuk, én akarok lenni az első akkor az országban, akinek kivasalták a heréjét! – adta ki az utasítást dr. Tizedesnek, aki elvégezte a szükséges beavatkozást.– Ez a készülék az ultrahangos és rádiófrekvenciás hatást együtt tudja. Gyakorlatilag a bőr alatti izomrostokat zsugorítja úgy, hogy az apró sejteket, zsírsejteket szétrobbantja. Bőrfeszesítésre, nyirokpangásra is jó, a golyókban viszont nem okoz kárt. Viszont rendszeresen kell alkalmazni a kezelést – mondta a Borsnak dr. Tizedes György, aki kérdésünkre Berki homlokfeltöltésével kapcsolatban is megdöbbentő dolgot árult el. – Egy, a hurkában, kolbászban szinte mindig előforduló baktériumot tartalmazó botoxszal töltöttük fel Krisztián homlokát. Az ideg-izom kapcsolatot bénítja, így nagyon jó a ráncokra, szarkalábakra – mondta.


– Egyáltalán nem éreztem semmit a vasalás során, de természetesen rendszeresen járok majd a kezelésekre. De már csak a versenyem után – mondta Berki.


Megosztás

Döbbenet: Berki kivasaltatta a heréit !Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás