Gazdára talált Snuffles, a két orrú kutya! - Te is befogadtad volna?

2014. február 11., kedd in , , , by

Snuffles az 5 hónapos belga juhászkutya egy genetikai rendellenességgel született, a barátságos kutyusnak két orra van. Skóciában, a Dogs Trust Rehoming Center nevű állatmenhely vigyáznak rá. Korábban már négy gazdája is volt, de végül egyikük sem akarta megtartani. A kutyust senki nem akarta befogadni különös kinézete miatt, de miután világszerte ismertté vált az internetezőknek köszönhetően, rengetegen jelentkeztek, hogy magukhoz vegyék.



A menhely vezetője elmondta, hogy nem csak Nagy-Britanniából, hanem például Amerikából és Dél-Afrikából is megkeresték őket olyanok, akik szívesen örökbe fogadnák Snufflest, aki egyébként képes az orrait külön-külön is mozgatni. Azt is elmondta, hogy Snuffles nagyon kedves, emberbarát, és igazán jószívű, aktív kutya.



A központ munkatársai szerették volna ha a legjobb helyre kerül a kutyus, ezért több jelenetezővel is találkoztak. Végül úgy döntöttek, hogy egy East Lothian-ban élő családnak adják, ahol hatalmas birtokon szaladgálhat, és szerető gazdik vigyáznak majd rá. Snuffles a jövő héten költözik új családjához. A családfő egyébként azt mondta, hogy számára Snuffles a tökéletes kutya és már első találkozásukkor összebarátkoztak.




Megosztás

Gazdára talált Snuffles, a két orrú kutya! - Te is befogadtad volna?



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás