HORROR: PITBULLJÁVAL FALATTA FEL SAJÁT KISLÁNYÁT

2014. február 10., hétfő in by

Még nem volt kétéves a kislány, amikor az apja úgy megverte, hogy belehalt a bántalmazásba. A gyilkos férfi gyomorforgató módon tüntette el a nyomokat.



Még 2006-ban történt az iszonyatos gyermekgyilkosság, de csak öt évvel később tűnt fel a hatóságoknak, hogy a kislány hiányzik. A nyomozás során borzalmas részletekre derült fény, írja a NY Daily News.
A gyerek anyja vallott végül arról, mi történt évekkel ezelőtt a kis Serenityvel. Elmondása szerint éppen mesét olvasott a kislánynak brooklyni otthonukban, amikor a gyerek nevetésétől az apja dührohamot kapott, és úgy megütötte a kicsit, hogy az azonnal eszméletlenül rogyott össze.



A férfi ekkor a fürdőszobába vitte a gyereket, megtöltötte a kádat vízzel és egy élesre fent kést vett magához a konyhából. A nő elmondása szerint a férfi feldarabolta a halott kislányt és megetette a pitbulljával, hogy minden nyomot eltüntessen.

A nyomozás jelenleg is zajlik, többek közt azt is vizsgálják, hogyan lehetséges, hogy a család évekig képes volt eltitkolni a kislány eltűnését.   

Megosztás

HORROR: PITBULLJÁVAL FALATTA FEL SAJÁT KISLÁNYÁT



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás