Pár percig élt, de róla beszél a világ! 18 +

2014. február 10., hétfő in , , , by

Hihetetlen történet arról, hogy egy anyuka miként éli meg 19 hetes babájának elvesztését. Vigyázat, felkavaró képek!

Alexis Fretz 30 éves. Két kislány boldog anyukája, de férjével, Joshua-val szerettek volna egy kisfiút is. Terhességének 19. hetében járt, mikor elkezdett vérezni. Aggódva hívta a szülésznőt, aki azt mondta, nincs semmi baj, de jobb, ha bemegy a kórházba kivizsgálásra.


Alexis már fájdalmat is érzett a hasában, ezért aggódni kezdett. "A nővér bejött, adott három pohár vizet és azt mondta, mindjárt elvégzi az ultrahangot. TV-ztem, de egyre rosszabbul lettem a nővér pedig nem jött" - írja a blogjában. Az első ultrahang után az orvosok azt mondták, hogy nincs baj, látják a kicsi szívverését.
Pár óra múlva azonban Alexis egyre rosszabbul lett, fájások jelentkeztek nála és tudta, hogy mi következik. A szülésznő bement hozzá, leült az ágya szélére és közölte, mi fog történni: a babának meg kell születnie. "Úgy éreztem, pofon kell vágnom. Üvölteni kezdtem, nem hittem el, hogy nincs más lehetőség. Nem volt."


Joshua kérte a feleségét, hogy csináljon képeket a babáról, mivel Alexis profi fotós. Az anyuka megtagadta a kérést, de Joshua nem hagyta annyiban: ő fotózott. "Ez az egyetlen kézzel fogható dolog, ami megmaradt belőle. Az ő rövid kis élete alatt több embert érintett meg, mint ahogy azt valaha is képzelhettem". A Walter-ről készült képek azóta bejárták az egész világot. Megosztás

Pár percig élt, de róla beszél a világ! 18 +Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás