Mitől nő a nő? – sztárjaink smink nélkül

2014. március 14., péntek in , , , by


Februárban smink nélkül állt kamera elé Julia Roberts, Kate Winslet és Scarlet Johansson is. Gondoltunk egyet, és arra kértük a hazai hírességeket, hogy vállalják természetes szépségüket. Nem volt profi fotós, sminkes és Photoshop sem. És megkérdeztük őket arról is, hogy szerintük mitől nő a nő.
Szabó Zsófi színésznő, a Jóban Rosszban sorozat szereplője

„A nőiesség szerintem valami megfoghatatlan, leírhatatlan, belülről fakadó csoda. Nem azon múlik, hogy valakin milyen ruha vagy smink van, az egy nő lényéből fakad. Felszínre pedig akkor tör, ha harmónia van belül. Ha egy nő elfogadja és szereti magát, akkor tudja sugározni ezt az őserőt. Mindenkinek azt kívánom, hogy találjon rá erre, kerüljön önmagával harmóniába, és ne féljen felvállalni azt, amilyen.”
Tatár Csilla, a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetője

„Számomra attól nő a nő, hogy annak érzi magát! Mindegy, hogy sovány vagy molett, hogy körte vagy alma, hogy nagyszájú vagy csendesebb, hogy érzékeny vagy bivalyerős. Nőnek lenni egy életen át tartó gyönyörű feladat. Fontos, hogy merjük szeretni az életünket, a lelkünket és a testünket. A nőiségben talán ez a legnagyobb kihívás.”


Keleti Andrea táncművész, az RTL Klub Szombat esti láz című műsorának zsűritagja„Nehezen megfogalmazható számomra mitől nő a nő, mert minden életkorban másképp éltem meg. Valójában sosem tartoztam a különlegesen szép nők közé, így hamar rájöttem, hogy nem is a külső, inkább a belső, illetve a természetes kisugárzás, az ember lényéből áradó belső erő az, ami megfogja a férfiakat. A viselkedés, nyitottság, közvetlenség, vagányság az, amivel lánykoromban hódítottam.
Valójában mikor tudatosan akartam nő lenni, sosem voltam igazán önmagam. Aztán megismertem a férjem, és az elmúlt 17 évben úgy lehettem nő, hogy többé nem kellett rá figyelnem. Egyszerűen a férjem szerelme tett azzá. Olykor fiús, játékos, olykor kiöltözött díva, de leginkább édesanya, családanya, aki oroszlánként harcol a szeretteiért, hol felelősségteljes, hol kacér, és nagyon de nagyon szeret. A férjemmel élvezem a nőiességem minden oldalát.”


Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje„Szerintem nincs szabály arra, hogy mitől nő a nő. A nőiesség mindig egy adott nő életében nyer igazi jelentőséget, és ruházódik fel bizonyos tulajdonságokkal is. Számomra mindig az a legfontosabb, hogy én-azonos legyek, soha nem akarok másnak látszani, mint ami, aki vagyok, és ez talán a legfontosabb üzenet. Szerintem akkor élhetünk nőként a legteljesebb életet, ha minden tulajdonságunkat kipróbáljuk, teret engedünk neki, »gyakoroljuk«. Amiben a legjobban érezzük magunkat, az megszilárdul bennünk, és attól válunk igazi nővé.”

Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője
„Régen csak semmitmondó közhelynek tartottam, hogy a magabiztos és önmagukat szerető nők a legszebbek, legnőiesebbek. Idővel azonban rájöttem, hogy tényleg így van! Ha elfogadják magukat, azok a nők is vonzóak lehetnek, akik esetleg kevésbé dekoratívak vagy éppen nem 90/60/90es méretekkel rendelkeznek. Ha ők szépnek és nőiesnek látják a testüket, más is ezt látja majd! Mindenki azt gondolja rólunk, amit mi magunkról!”


Majoros Hajnalka 'Dundika', egykori Playmate, modell,  a TV2 A Nagy Duett szereplője
„Fontos, hogy a nők merjék szeretni önmagukat. A lényeg a részletekben rejlik, de a harmónia mindennek az alapja. Ha egy nő szereti önmagát, akkor ez olyan önbizalommal tölti el, amely az élet minden területére kihat, és erőt ad a mindennapokhoz. A pozitív kisugárzás és az érzékiség szerintem párban járnak. A nőiesség az anyasággal teljesedik ki igazán.”

Marenec Fruzsina, a SportKlub műsorvezetője
„A letisztultságban és a harmóniában hiszek. Szerintem ez a titka a nőiességnek is, mind a külső, mind a belső tulajdonságokat tekintve. Arra buzdítok mindenkit, hogy erre törekedjen, és ne kövessen mindenféle harsány, aktuális divatot.”

Cinthya Dictator fotós, a TV2 Édes Élet szereplője„A történelem folyamán a vallásban,  a művészetben a nő folyamatos elnyomásba ütközött. Elférfiasodott világban élünk, amiben a nők próbálják tágítani a határokat. Madách Imre tökéletesen megfogalmazza az Ember tragédiájában, hogy mikor Ádám elrontja a világot, akkor Éva lesz a megmentő! Éva, azaz mi nők halljuk Isten szavát! Nagyon erős megérzéseink vannak, intuícióink, a lelkünkkel látunk. A nőkben van egy teremtő bölcsesség, amire szükségük van a férfiaknak.”Tóth Vera énekesnő
„Nagyon hosszú időbe telt, míg megtanultam magam külső szemmel nézni. Szituációkat képzeltem el: milyen, mikor szembejövök magammal; egy véletlen találkozást, egy beszélgetést magammal. Egyre jobban figyeltem a saját arcomat, és tetszett, amit látok. Mert felfedeztem a bennem rejlő szépséget, és rájöttem, hogy néha nagyon gyerekesen tudok viselkedni, mert már csak puszta makacsságból is ostorozom a lelkemet azzal, hogy nem töltöm fel magam önbizalommal, hanem éppen ritkítom az energia-háztartásomat.


Rájöttem, hogy mennyi erőfeszítésbe és energiába kerül utálni az embernek magát – el sem tudjuk képzelni. Ha megtanulod magad kívülről látni, és így formálni a külsőd, a lelked, ha észreveszed a szépségeidet, akkor rövid időn belül végre belül is kisüt a nap, és elhiszed, hogy már nem csak egy vagy az ezerből, hanem egy különleges valaki vagy, aki szép és szerethető!”Megosztás

Mitől nő a nő? – sztárjaink smink nélkülHozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás