A lány hátából nőtt ki a meg nem született testvére!-18+

2014. február 20., csütörtök in , , by

Döbbenetet okozott a kórházban egy 11 éves kínai kislány, akinek a hátán egy csecsemőszerű kinövés és egy viszonylag fejlett kar volt.

Percekig tartott az orvosoknak mire magukhoz tértek a sokkból, amit egy 11 éves gyerek látványa okozott – írta meg a Daily Mail. A kislány hátában hordta saját meg nem született ikertestvérét. A hatalmas kinövés a gyerek hátán egyértelműen emberi lényhez hasonlított, sőt egy harmadik kar is kiállt a kislány testéből.
Amikor közelebbről is megvizsgálták a szöveteket, kiderült, hogy nem csak egy karról van szó, a meg nem született iker mellkasának egy darabja, egy vállizület és két ujj is tovább  fejlődött a kislány testén.


A gyerek számára életmentő műtétet végeztek, hiszen ezentúl nem csak normális életet élhet, de a rajta növekvő „testvér” a gerincét is súlyosan veszélyeztette. Az eset több orvosi szaklapba is bekerült, hiszen ilyesmi csak egyszer történik ötmillió szülésből.

Az ilyen "test a testben" szindrómánál általában a hasban vagy - ritkábban -  a koponyán találhatók meg az elhalt ikertestvér maradványai, ám ez az első eset, hogy valakinek a hátán találjanak extra testrészeket. 

Megosztás

A lány hátából nőtt ki a meg nem született testvére!-18+



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás