ÖTMILLIÓÉRT VETKŐZTETIK TÓTH GABIT

2014. május 21., szerda in , , , by



Kifizetődő a vadóc énekesnő bugyi nélküli villantása, hiszen a mutatvány nem csak a széles nagyközönségnek, de a Playboy magazin szerkesztőinek is nagyon megtetszett. Nagyot kaszálhat.

Napokra elbujdokolt a közönsége elől Tóth Gabi azután, hogy egy sajtónyilvános rendezvényen a tőle szokott vehemenciával, de bugyi nélkül táncolt, így engedve bepillantást a szoknyája alá. A sztár akkor nagyon szégyellte magát, most azonban lehet, hogy éppen ez a cirkusz hoz neki sikert.

Lapunk információi szerint takaratlan altestére szemet vetett az egyik legnevesebb lap, a Playboy is. A hírek szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a felek között, és ha sikerül megegyezniük, hamarosan összejöhet a fotózás.



– Gabi most abszolút A kategóriás celeb, ráadásul jól is néz ki, maximálisan kompatibilis a Playboy minőségével – nyilatkozza lapunknak egy névtelenséget kérő elismert lapkiadó. – Az ominózus balhéja után egyenesen kézenfekvő, hogy ő legyen az egyik idei szám címlapja. Milliókat keresne ezzel, arról nem is beszélve, hogy a nyuszis fotókon tulajdonképpen nem látszana annyi, mint amennyi a sajtótájékoztatón látszott – teszi hozzá nem kis iróniával, majd folytatja.

– A művészképek mellé készült mélyinterjúban pedig megmagyarázhatná a nagyközönségnek, hogy úgy általában mit miért tesz. Sokan nem értik őt. Egy elképesztően tehetséges lányról van szó, akinek lételeme a lázadás, ugyanakkor valahol konzervatív is. Ez a kettősség teszi a nézők számára érdekessé, izgalmassá és titokzatossá.

A Bors úgy tudja, hogy Gabinak a tárgyalásokon ugyanannyi gázsit ajánlottak, mint a többi „csak” nagyon népszerű énekesnőnek, de a szakemberek szerint elképzelhető, hogy ez az összeg emelkedni fog azzal arányosan, hogy most milyen sokan lennének kíváncsiak Gabi testére. A pletykák szerint öt­millió forint körüli tiszteletdíjra számíthat.

Megkerestük Tóth Gabit is, de az énekesnő lapzártánkig nem vette fel a telefonját, a Playboy főszerkesztője, Pantl Péter pedig egyelőre nem kíván nyilatkozni a témában.

Zalatnay és Liptai vitte a prímet

A hazai Playboy történetének legnagyobb diadala a 65 évesen vetkőző Zalatnay Cini volt, vele adták el a legtöbb példányt. Liptai Claudiának sem kell szégyenkeznie, abból a címlapból, amin ő pózolt, dupla annyi lapot adott el a Playboy, mint az azt megelőző hónapban.

Megosztás

ÖTMILLIÓÉRT VETKŐZTETIK TÓTH GABIT



Hozzászólások

Hírdetés

Olcsón jót: Silverpc.hu

-

Translate

Üzemeltető: Blogger.
Tetszik?

Megosztás